Hasanoğlu Şirketler Grubu’nun Projelerine Evim Türkiye Fuarı’nda Yoğun İlgi | İnşaat & Yatırım - İnşaat Sektörünün Haber Merkezi
İnşaat&Yatırım Sayı 175
Şubat 2019 Sayı 175
İnşaat&Yatırım Sayı 174
Ocak 2019 Sayı 174
İnşaat&Yatırım Sayı 173
Aralık 2018 Sayı 173
İnşaat&Yatırım Sayı 172
Kasım 2018 Sayı 172
İnşaat&Yatırım Sayı 171
Ekim 2018 Sayı 171
İnşaat&Yatırım Sayı 170
Eylül 2018 Sayı 170
Hasanoğlu Şirketler Grubu’nun Projelerine Evim Türkiye Fuarı’nda Yoğun İlgi
12 Subat 2019, SALI 14:41:08
Hasanoğlu Şirketler Grubu’nun Projelerine Evim Türkiye Fuarı’nda Yoğun İlgi
Hasanoğlu Şirketler Grubu, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığıyla düzenlenen Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katıldı. Fuarda bu yıl hayata geçireceği dört yeni projesini tanıtan Hasanoğlu Şirketler Grubu’nun fuara özel düzenlediği kampanyaya gurbetçiler yoğun ilgi gösterdi.
14 Punto 16 Punto 18 Punto 24 Punto

HasanoÄŸlu Åžirketler Grubu, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığıyla düzenlenen Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katıldı. Fuarda bu yıl hayata geçireceÄŸi dört yeni projesini tanıtan HasanoÄŸlu Åžirketler Grubu’nun fuara özel düzenlediÄŸi kampanyaya gurbetçiler yoÄŸun ilgi gösterdi.

İnÅŸaat sektöründe 25 yıllık deneyimi ile pek çok baÅŸarılı projeyi hayata geçiren HasanoÄŸlu Åžirketler Grubu, Çevre ve Åžehircilik Bakanlığı’nın desteÄŸi, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığında 8-10 Åžubat 2019 tarihleri arasında 76 gayrimenkul firmasının yer aldığı Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenen Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katıldı.

HasanoÄŸlu Åžirketler Grubu, fuarda BANU EVLERİ markalı projelerinin tanıtımını yaptı. Fuar kapsamında ÅŸirketin teslime hazır olan BANU EVLERİ Ispartakule 2 ve BANU EVLERİ Ispartakule 3 projelerinden konut satın alanlara yönelik sunulan yüzde 5 indirim kampanyası gurbetçilerden yoÄŸun ilgi gördü.

Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’nı deÄŸerlendiren HasanoÄŸlu Åžirketler Grubu Yönetim Kurulu BaÅŸkan Yardımcısı Haluk HasanoÄŸlu, “Böyle bir fuarı düzenledikleri için öncellikle Demirören Medya ve ISTexpo’ya teÅŸekkür ederiz. Fuar sayesinde Almanya’da yaÅŸayan gurbetçi vatandaÅŸlarımız ile bir araya geldik. Evim Türkiye Fuarı bizim açımızdan çok baÅŸarılı geçti, gurbetçiler ve katılımcılar projelerimize yoÄŸun ilgi gösterdi. Fuar boyunca yüzlerce misafir ile görüÅŸtük, kendilerini İstanbul'da misafir etmek ve proje ziyareti gerçekleÅŸtirmek üzere planlamalar yaptık” dedi.

2019 yılında Ispartakule’de iki, Bahçekent’te iki olmak üzere ticari alanların da yer alacağı dört yeni projeye imza atmaya hazırlandıklarını vurgulayan HasanoÄŸlu “BANU EVLERİ markasının devamı olacak yeni projeler 155 milyon TL’lik arsa yatırımı üzerinde, toplamda 110 bin metrekare inÅŸaat alanı ve 75 bin metrekare satılabilir alandan oluÅŸacak. Aile odaklı olarak geliÅŸtirilecek dört yeni projenin toplam inÅŸaat yatırım bedeli ise 255 milyon TL olarak gerçekleÅŸecek” ifadelerini kullandı. 

KAYNAK: İnşaat&Yatırım



884 kez okunmuÅŸtur.


ETİKETLER : Evim Türkiye, Hasanoğlu ,
YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 

Hasanoğlu Şirketler Grubu’nun Projelerine Evim Türkiye Fuarı’nda Yoğun İlgi
Baku Build Azerbeycan ?n?aat Fuar? 2018






 
Lütfen haber arşiv tarihi seçiniz.
 
Star Club, İnistanbul, Panasonic Eco Solutions, Altınyıldız Classics, AGP, Nazlı Kök, İskandinav, 
Warren Buffet, NidaparkBomontiMeydan, Dolan IMG, KTO, SaÄŸlıkTurizmi, Prestige serileri, BeratAlbayrak, Saadet Sayın, Havalimanı, Çevre Kanunu, Betek Kayseri Fabrikası, ETRA Holding, HKİB, RegnumSkyTower, Wilma Elles, Yükleme Merkezi , Sn. Ender Çolak, San Clemente adası, BahattinDemirbilek, Eyüphan BoyvadaoÄŸlu, ERAGayrimenkulTürkiye, Koruma Åžirketler Grubu, Enplu,
 
Anba Yayýn Grubu
Her hakký saklýdýr.